Pogosto zastavljena vprašanja

Katerega ponudnika dostave uporabljate?

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk prodajalca top-majice.si je Pošta Slovenije, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Kako vem, da je bilo naročilo uspešno oddano?

Ne skrbite. Zato smo tu. Če bomo pri vašem naročilu opazili karkoli spornega, vas bomo še pred tiskom želenega napisa na majico kontaktirali preko telefona ali e-pošte.

Je možen tisk na majice, ki vam jih sam dostavim?

Ker so naši postopki tiskanja kalibrirani za majice, ki jih redno uporabljamo, žal ni možen tisk na druge (vaše) majice. V primerih ko potrebujete več kot 30 majic, se lahko dogovorimo tudi za tisk na vaše majice, a nam morate ob tem dostaviti tudi 3 enake odvečne majice, za potrebe kalibriranja postopkov tiskanja na vaše majice. Sestava majic mora biti 100% bombaž.

Kako vem katero velikost majice potrebujem?
Za izbiro prave velikosti majice za vas si lahko pomagate z našo specifikacijo velikosti majic. Za dostop pritisnite TUKAJ.
Katere znamke majic uporabljate in kakšna je njihova kvaliteta?

Moške in otroške majice tiskamo na majice blagovne znamke Fruit of thee Loom "Classic Valueweight". Ženske majice tiskamo na majice blagovne znamke Gildan "Lady Fit". V izjemnih primerih, ko dobavitelji posameznih majic trenutno nimajo na zalogi, uporabimo enako kakovostne majice drugih priznanih proizvajalcev promocijskega tekstila, kot so Hanes, JHK, Jerzees, Russel, …

Ali je možen obojestranski tisk in tiskanje na rokav majice?

Da. V primeru obojestranskega tiska se na zgoraj navedene cene zaračuna dodatek v višini 3€ na majico.

Kakšno tehnologija tiska uporabljate?

Majice tiskamo s specializiranim tiskalnikom za majice torej po tako imenovani tehniki "direktnega digitalnega tiska na majice". Kakovost tiska je primerljiva s sitotiskom, a v primerjavi s sitotiskom ni zamudnih in dragih priprav filmov za tisk, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo količinske prihranke že pri manjšem številu naročenih majic. V primerjavi s tiskom preko folij (t.i. "preslikači") naša tehnologija zagotavlja tudi daljšo obstojnost tiska ter prijetnejše nošenje majice, saj se natisnjeni motiv na majici sploh ne občuti, majica pa tudi normalno "diha". Uporabljene barve namreč temeljijo na vodni osnovi in so koži prijazne.

Potrebujem dodatno pomoč. Na koga se lahko obrnem?

Za pomoč smo vam kadarkoli na voljo na GSM številki 031 625 555 ali na e-poštnem naslovu info@top-majice.si.

Ne dobim odgovora z vaše strani

Včasih se zgodil, da naša e-pošta pristane med nezaželjeno pošto. Za vsak slučaj preverite tudi mapo z nezaželjenimi sporočili. V primeru, da niste prejeli odgovora poskusite ponovno ali pa nas pokličite na 031 625 555.